Vercamer Michiel

Deinzestraat, 140 8720 Oeselgem

Telefoonnummer

0479 44 63 50

sanitair Tutegent

Sanitair Tutegent

Zoek je een sanitair installateur of loodgieter in Tutegent? Vercamer Michiel plaatst en herstelt je complete sanitaire installatie! Voor elk nieuwbouw- of renovatieproject wordt een pasklare oplossing gezocht. Naast de technische installatie van het sanitair zorgen wij ook voor de plaatsing van badkamermeubels. Hierbij houden wij rekening met de laatste innovaties en trends op de sanitairmarkt.

Ben je op zoek naar een sanitair installateur in Tutegent?

Michiel Vercamer is een expert loodgieter in jouw regio. Je kunt bij ons dan ook terecht met alle sanitaire vragen. Wij ondernemen elke project, gaande van onderhoud, herstellingen, renovaties en nieuwbouw installaties. Ben je aan het bouwen en zoek je een partner om je badkamer aan te pakken? Wordt het hoog tijd om die oude badkamer te vervangen? We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

We doen bij Vercamer echter niet enkel renovaties en nieuwbouwprojecten in Tutegent. Heb je een nieuwe kraan nodig? Blijft het water staan? Moet het toilet ontstopt worden of zit je met een waterlek? Naast totaalprojecten staan wij ook klaar om je te helpen met een dringend probleem. Of je nu in een ouder huis woont of een splinternieuwe woning hebt, iedereen heeft wel eens hulp nodig met het sanitair. Natuurlijk kun je beter voorkomen dan genezen. Daarom is een gedegen, preventief onderhoud essentieel voor je sanitaire installaties en toestellen.

 

Plaatsing en herstelling van sanitaire installaties in Tutegent

Michiel Vercamer is een ervaren loodgieter die jouw woning perfect voorziet van de plaatsing, het onderhoud en de herstellingen aan je technische, sanitaire installaties. Bij aanvang van ieder project geven wij deskundig advies over de verschillende mogelijkheden voor jouw badkamer. Naast een uitstekende kennis van zaken zijn wij ook op de hoogte over de ecologische evoluties in de wereld van het sanitair, zoals zuinige kranen en duurzame energie.

Michiel Vercamer is gespecialiseerd in het totaalplaatje van je sanitair. Tot onze diensten en specialisaties behoren onder andere:

●       sanitaire installatie

●       centrale verwarming

●       ventilatie

●       waterontharding

●       vloerverwarming

●       waterbehandeling

●       warmtepompboiler

●       boiler

Onze specialisaties en diensten

Wij zorgen voor een professionele installatie van het totaalconcept van je sanitair. Dit omvat de centrale verwarming, de boiler, de ventilatie, de leidingen en de aansluitingen. Daarnaast installeren we ook de badkamertoestellen zoals het bad, de lavabo, toiletten en de douche zodat je sanitaire ruimte helemaal gebruiksklaar is. We geven je graag wat meer uitleg over deze verschillende aspecten.

Sanitaire installatie

Het technische aspect van de sanitaire installatie omvat onder meer de plaatsing van afvoerleidingen, de leidingsystemen, de aansluiting op de watermeter, de plaatsing van terugslagkleppen en filters, het gebruik van regenwater, de installatie drukverminderaars en waterontharders.

Centrale Verwarming

Een perfect geplaatste centrale verwarming bepaalt in grote mate je wooncomfort. Ze zorgt voor warm water en voor een aangename temperatuur in de woning. Afhankelijk van je smaak, je behoeften, je woning en je budget installeren we een centraal verwarmingssysteem in jouw woning. Daarnaast zorgen we voor het onderhoud en de herstelling van reeds bestaande installaties.

Bekijk hier de werking van centrale verwarming

Ventilatie

Een ventilatiesysteem is onmisbaar in je badkamer. Vochtige lucht is ongezond en kan ervoor zorgen dat er schimmels ontstaan in de badkamer. Om dit tegen te gaan wordt een mechanisch ventilatiesysteem geïnstalleerd. Een mechanische ventilatie zuigt de vochtige lucht uit je badkamer en voert verse lucht aan je de andere woonkamers. Een goede badkamer ventilatie is dus cruciaal.

 

Waterbehandeling en Waterontharding

Woon je in een streek met hard water? Dan kan een waterbehandeling noodzakelijk zijn om de levensduur van je toestellen te verlengen.
Hard water is niet ongezond, maar de aanwezigheid van teveel calcium en magnesium kan voor ernstige kalkaanslag op je installaties en toestellen zorgen.
Dit is niet alleen nefast voor de levensduur van je toestellen, ze zullen ook minder renderen.
De oplossing om deze kalkaanslag tegen te gaan is de plaatsing van een waterontharder. Die zorgt er voor dat je water behandeld wordt waardoor je elektrische toestellen langer meegaan en waardoor de kranen en sanitaire installaties minder kalkaanslag vertonen. Een kleine investering met een grote impact!

waterbehandeling

Vloerverwarming

In heel wat nieuwbouwwoningen wordt vandaag gekozen voor vloerverwarming. Vloerverwarming is niet alleen mooier, deze manier van verwarmen zorgt er ook voor dat de warmte gelijkmatig verdeeld wordt over de ruimte. Daarnaast is deze manier van verwarmen ook een pak energiezuiniger dan een klassiek systeem. Dit verwarmingssysteem kan bovendien aangesloten worden op een warmtepomp of op zonnepanelen. Ben je woonachtig in Tutegent en ben je benieuwd of vloerverwarming ook in jouw woning kan? Neem contact op met ons!

Warmtepompboiler

Is je oude elektrische boiler aan vervanging toe? Michiel Vercamer plaatst naast gewone elektrische boilers ook duurzame warmtepompboilers! Dit soort boiler warmt water op door warme lucht te onttrekken uit de woning. Het systeem is energiezuinig en bespaart daardoor fiks op je energierekening.

Boiler

Wil je snel over warm water beschikken? Dan laat je best een elektrische boiler plaatsen. Als erkend installateur en specialist in sanitaire installaties weet Michiel Vercamer perfect welk toestel aan jouw noden kan voorzien. Een elektrische boiler zorgt voor een constant comfortgevoel.

Duurzame sanitaire oplossingen

Wil je jouw sanitaire installatie energiezuiniger maken? De overheid doet heel wat inspanningen om duurzame en milieuvriendelijke woningen te ondersteunen. Vooral met de sanitaire installatie kun je heel wat besparen, ook op financieel vlak! Enkele voorbeelden zijn de verplichte recuperatie van regenwater, het gebruik van energiezuinige warmtepompen en waterbehandeling.

Michiel Vercamer is op de hoogte van de evoluties en trends op de ecomarkt. We kunnen je dan ook perfect adviseren welke duurzame oplossing bij jouw concept past.

Zoek je een sanitairspecialist in Tutegent? Neem contact op met ons, we helpen je graag verder!

 

Contactgegevens van Michiel Vercamer

Deinzestraat, 140
8720 Oeselgem
West-Vlaanderen.

GSM: 0479 44 63 50

E-mail: info@vercamermichiel.be

BTW Nr: BE0675.861.059

Facebook

[social_warfare]