Vercamer Michiel

Deinzestraat, 140 8720 Oeselgem

Telefoonnummer

0479 44 63 50

Zo maak je een groene badkamer!

Een groene badkamer. Sta je op het punt om een nieuwe badkamer te bouwen of ga je de huidige renoveren? Denk dan goed na over de materialen en de bouw en inrichting ervan. In de meeste badkamers wordt immers teveel energie en water verspild. Steeds meer ontwerpers en fabrikanten streven dan ook naar duurzaamheid, zo ook in de sanitairwereld. De groene badkamer maakt zijn opmars!

De groene levensstijl trekt zich door in alle aspecten van onze leefwereld, dus ook in onze woning. Vooral in de badkamer komt het ecologische opvallend naar boven. Water- en energiebesparing is dan ook een hot topic. Het is niet enkel goed voor het milieu maar ook voor ons budget. Alle grote sanitairmerken investeren daarom constant in nieuwe technologie├źn waarmee ecologisch denken een fluitje van een cent wordt. Een eco-proof badkamer gaat bovendien perfect samen met de zuiverheid en rust die je erin wil terugvinden.

Tips om je badkamer energiezuinig te maken

 

 

Een badkamerrenovatie is het perfecte moment om je badkamer duurzaam te maken. Wil je een plan uittekenen, of wil je weten wat er technisch mogelijk is in jouw badkamer? Michiel Vercamer adviseert je graag bij de keuze van je nieuwe en duurzame sanitair, zonder te moeten inboeten op comfort.

Er wordt uitsluitend met kwalitatieve merken gewerkt, zowel op vlak van sanitaire toestellen als voor de afvoer- en toevoersystemen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken!