Vercamer Michiel

Deinzestraat, 140 8720 Oeselgem

Telefoonnummer

0479 44 63 50

Plaatsing van een warmwaterboiler

Bij Michiel Vercamer kunt u terecht voor de professionele plaatsing van een warmwaterboiler.  Als erkend installateur zorgen wij ervoor dat de boiler perfect en veilig geïnstalleerd is.

Een boiler zorgt voor warm water in de woning. Het is dus een onmisbare installatie om te kunnen genieten van een warm bad of om grondig te kunnen schoonmaken. Er bestaan verschillende soorten boilers, elektrische, gasgestookte en zonneboilers.

Een gasboiler kan op elk type cv-ketel worden aangesloten en is daarom het meest geschikt om een ganse woning van warm water te voorzien. Het brengt voorverwarmd water op temperatuur en houdt dit in zijn reservoir, waardoor er altijd warm water is. Wanneer er steeds maar een beperkte hoeveelheid warm water verbruikt wordt hoeft de ketel niet steeds aan te slaan en kan dit water uit het voorraadvat getapt worden. Dit heeft een gunstig effect op de energiefactuur.

Er bestaan boilers met een inhoud van 50 liter tot 300 liter. Hoe groot de boiler precies moet zijn is afhankelijk van de grootte van de woning, de gezinsleden en het waterverbruik.

Een elektrische boiler is een prima alternatief voor de op gas gestookte boiler. Ook hierin wordt het warme water opgeslagen totdat het getapt wordt. Het water wordt intussen op temperatuur gehouden waardoor je constant van warm water geniet. Grote gezinnen, of wie veel warm water gebruikt, kiest weliswaar beter voor een gasboiler. In gebieden waar geen gasaansluiting ligt is de elektrische boiler de voordehandliggende keuze.

Vervanging boiler

We plaatsen niet alleen boilers in nieuwbouwwoningen of bij renovaties, maar we komen je oude boiler ook herstellen en indien nodig ook vervangen. Heeft je oud model het begeven? Wil je een boiler die beter afgestemd is op je waterverbruik? Neem dan contact op met ons voor een gepaste offerte! Wij contacteren je binnen de 24u.