Vercamer Michiel

Deinzestraat, 140 8720 Oeselgem

Telefoonnummer

0479 44 63 50

Sanitair

Michiel Vercamer zorgt voor een complete installatie en het onderhoud van uw badkamer en sanitair, en dit voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. Bovendien wordt er steeds stipt en correct gewerkt, zodat u snel van de badkamer gebruik kunt maken. Want niets is vervelender dan enkele dagen zonder een warme douchen!

Installatie complete badkamer

Het sanitair is een van de basistechnieken van de woning, kwalitatief werk is dus noodzakelijk!  Michiel Vercamer is een erkend installateur met een uitgebreide kennis van de laatste technieken zodat je nieuwe badkamer vlot en correct geplaatst wordt.

Bij de installatie van sanitair verzorgen wij het totale plaatje. Denk hierbij aan de plaatsing van leidingen, de afwerking van de ruimte maar ook aan de plaatsing van de sifons, de badkuip, de wastafel, de douchebak, acryl platen, het douchegarnituur en de kranen. Ook alles wat daar tussenin zit – de technische installatie – wordt door ons geplaatst.

Renovatie badkamer

Is de badkamer dringend toe aan vernieuwing? Wil je,een regendouche of tweede toilet laten plaatsen? Alles is mogelijk. Michiel Vercamer komt bij jou langs om de werken te bespreken. Hij zorgt voor een professionele en snelle plaatsing van al je sanitaire installaties. De keuze aan merken en modellen van sanitaire installaties is bijzonder groot en het advies van een professional is noodzakelijk. Bij dit advies wordt rekening gehouden met jouw wensen maar ook met de laatste nieuwe innovaties op vlak van badkamers. Denk daarbij aan duurzaamheid, technische installaties, esthetische ontwikkelingen en design trends.

Ben je op zoek naar een loodgieter in de buurt van Oeselgem? Wil je de badkamer renoveren of zoek je een installateur voor je sanitaire voorzieningen? Neem dan contact op met ons, wij doen installaties en reparaties in de ganse regio Oost- en West- Vlaanderen.

Facebook Michiel Vercamer