Vercamer Michiel

Deinzestraat, 140 8720 Oeselgem

Telefoonnummer

0479 44 63 50

Waterverzachter

Wil je een waterverzachter laten plaatsen? Michiel Vercamer is de ideale partner voor de installatie van je nieuwe toestel!

Een waterverzachter is de ideale oplossing voor die vervelende kalkaanslag. Je zou denken dat het leidingwater dat uit onze kranen stroomt al voldoende gezuiverd wordt door de watermaatschappij. Maar toch blijft er nog veel kalk in zitten. Dat merk je wanneer je bijvoorbeeld een glas kraantjeswater tapt, het ziet er vaak troebel uit. En die kalk is nefast voor onze huishoudtoestellen en voor onze huid.

Je hebt het vast al meegemaakt, de wasmachine, de vaatwasser of de koffiemachine die helemaal verstopt of zelfs defect is door kalkaanslag. Zelfs het rendement van je boiler kan er fors op achteruit gaan door een te hoog kalkgehalte.

Dit kan perfect opgelost worden met de plaatsing van een waterverzachter. De installatie van een waterverzachter zorgt immers voor een ontkalking of verzachting van het harde water. Er zullen minder kalkdeeltjes in het water zitten en dit heeft alleen maar voordelen. Je moet minder poetsen want het water laat geen witte kalkvlekken en strepen achter en alle apparaten werken weer perfect. De waterverzachter zorgt er daarnaast ook voor dat de levensduur van de toestellen verlengd wordt.

Soorten waterverzachters

Er bestaan mechanische en elektronische waterverzachters. Die eerste variant werkt op waterdruk. Hij spoelt het water met zout nadat een bepaald volume verbruikt is. Vanzelfsprekend heeft de mechanische verzachter amper onderhoud nodig. De elektronische versie werkt automatisch met een timer. Hij werkt efficiënter omdat er minder zout aan te pas komt én minder onnodig moet spoelen.

Na de installatie van een waterverzachter zijn alle kalkproblemen van de baan.

Michiel Vercamer plaatst waterverzachters in Oost- en West-Vlaanderen. Heb je vragen over waterbehandeling of over waterverzachters of wil je een offerte? Neem dan contact op met ons!